i.Train | Exclusive Training Club


Γνωρίστε τώρα το μέλλον στο χώρο του fitness σε έναν μοντέρνο και εμπνευσμένο χώρο στην καρδιά του Ψυχικού. Ζήστε την μοναδική εμπειρία του i.Train personal training και ανακαλύψτε πώς η τεχνολογια σας καθοδηγεί σε κάθε σας βήμα προς τον νέο σας εαυτό. Οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ''νους υγιής εν σώματι υγιή’’. Το i.Train χρησιμοποιόντας την τεχνολογία βάζει την νοημοσύνη που έλειπε από την άσκηση για να χτίσετε το υγιές και ελκυστικό σώμα που θέλετε!


Το όραμά μας και οι αξίες πάνω στις οποίες στηριζόμαστε 

Το i.Train είναι το πρώτο ‘’έξυπνο’’ Personal Training Club στην Ελλάδα και ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπαμε τη γυμναστική εως σήμερα. Η τεχνολογία προχωράει διαρκώς σε όλους τους τομείς, κάνοντας την ζωή μας πιο εύκολη, άνετη και αποτελεσματική. Το i.Train την χρησιμοποιεί κατάλληλα έτσι ώστε να μεταμορφώσει το σώμα σας μέσα από μια μοναδική εμπειρία προπόνησης βγαλμένη από το μέλλον. Αφοσιωμένοι στις επιθυμίες και στους στόχους σας, παρέχουμε τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες στην ιστορία του χώρου. Όραμα μας δεν είναι απλά να βελτιώσουμε το σώμα και την καθημερινότητα σας αλλά να σας μεταδόσουμε τις αξίες και τα ιδανικά που ταυτίζονται όχι μόνο με την γυμναστική, αλλά και με την ίδια μας την ζωή!
Τί είναι η μέθοδος iTrain και πού έγκειται η μοναδικότητά της; 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σας παρουσιάζουμε την μέθοδο i.Train, τη μεγαλύτερη καινοτομία στο χώρο του Fitness. Η μέθοδος i.Train είναι η γυμναστική του μέλλοντος που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του Personal Training. Με την βοήθεια της τεχνολογίας μπορείτε να έχετε εμφανή αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο με απόλυτο σεβασμό στη φυσική σας κατάσταση και στο σώμα σας. Γυμναστείτε έξυπνα, όχι στην τύχη. Στη μέθοδο χρησιμοποιείται υψηλής τεχνολογίας λογισμικό, εφαρμογές και εξοπλισμός που περιλαμβάνουν βιομετρικούς αισθητήρες οι οποίοι αναλύουν σε πραγματικό χρόνο τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του σώματος σας. Ο προσωπικός σας γυμναστής συλλέγει και καταγράφει τα στοιχεία αυτά και κατόπιν σχεδιάζει και προσαρμόζει τις συνεδρίες σας αναλόγως.


Τι καινούργιο σας προσφέρει η μέθοδος iTrain; 

Με την πρωτοπόρα τεχνολογία που διαθέτουμε και τη συστηματική καταγραφή και μέτρηση των πληροφοριών που συλλέγουμε σχετικά με τη φυσική σας κατάσταση, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε πραγματικό χρόνο, με ακρίβεια και βασιζόμενοι σε πραγματικές μετρήσεις ποια μέθοδος προπόνησης, ποιο ασκησιολόγιο και σε τι ένταση αποδίδει καλύτερα στο δικό σας σώμα, για να πετύχετε στο μέγιστο βαθμό και χωρίς να σπαταλάτε χρόνο στο γυμναστήριο : 

· καύση λίπους 
· τόνωση/άυξηση μυικού ιστού 
· ενεργοποίηση μεταβολισμού
· αποκατάσταση χρόνιων ενοχλήσεων/τραυματισμών  

Εκμηδενίζοντας τον συντελεστή της τύχης

Είναι τελικά το i.Train μια συνολική, ολιστική εμπειρία που εντείνεται πέρα και έξω από τα όρια της γυμναστικής; 

Το προσωπικό μας διαθέτει το ταλέντο και την επιστημονική γνώση να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες και επιθυμίες που ταιριάζουν στο δικό σας τρόπο ζωής. Είναι μια μοναδική, απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία που θα σας πάει εκεί που θέλετε να βρίσκεστε όποιος και αν είναι ο στόχος σας. Χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας και το πάθος για την γυμναστική ώστε να δημιουργήσουμε συνεδρίες εξαιρετικά αποδοτικές και ευχάριστες, σε έναν ζεστό και προσεκτικά σχεδιασμένο για εσάς χώρο. Η όλη διαφορά εγκείται στο τελικό αποτέλεσμα που εσείς απολαμβάνετε. Οι πρόσκαιρες λύσεις με το προσωρινό αποτέλεσμα είναι έξω από την φιλοσοφία μας.


Δημ. Βασιλείου 9, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2114000849


Latest Instagrams

© ΠΑΜΕ ΨΥΧΙΚΟ. Design by FCD.