Χοντρό Αλάτι


Αλήθειες δίχως ψέματα, φαΐ δίχως αλάτι λέει ο ελληνικός λαός κι εμείς λέμε την πάσα αλήθεια δηλώνοντας πως το"Χοντρό Αλάτι" από το καλοκαίρι του 2012 έχει δώσει ένα διαφορετικό αέρα στη γαστρονομία του Νέου Ψυχικού.


Πολλοί λίγοι υπάρχουν που θα καταφέρουν να αντισταθούν στη γοητεία ενός καλού φαγητού, αλλά ακόμα κι αυτοί θα "αλλαξοπιστήσουν" μόλις γευτούν το σουβλάκι και τα υπόλοιπα πιάτα που έχει να προτείνει το "Χοντρό Αλάτι".
Δεν είναι τυχαίο πως για τρεις συνεχόμενες χρονιές οι πελάτες του το ψήφισαν και το πρότειναν μέσω του AthensBook με αποτέλεσμα μέσα σε ένα χρόνο ο χώρος να μεγαλώσει για να μπορεί να δέχεται τους όλο και αυξανόμενους φίλους του.
Οι πελάτες τους θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με μεγάλη όρεξη καθώς τα λαμπερά χαμόγελα ευχαρίστησης και η βελτιωμένη διάθεση θα είναι χορηγία του φαγητού και του προσωπικού του Χοντρού Αλατιού.
Άλλωστε η εξαιρετική ποιότητα του φαγητού, η ταχύτητα παράδοσης των deliveries και η κάλυψη όχι μόνο των τοπικών περιοχών, αλλά και των πιο απομακρυσμένων, δεν θα μπορούσαν να δηλώσουν τίποτα λιγότερο από την αγάπη και την αφοσίωση των ανθρώπων στο "Χοντρό Αλάτι".


Πηνελόπης Δέλτα 18 & Γ.Βλάχου 50, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2106711131

Latest Instagrams

© ΠΑΜΕ ΨΥΧΙΚΟ. Design by FCD.