Σας Προτεινουμε

Σας Προτεινουμε

Σας Προτείνουμε

Divider

Divider

Απολλώνιον Ψυχικού


28ης Οκτωβρίου 3, Παλαιό Ψυχικό, τηλ. 2106715096

Το Απολλώνιο Ψυχικού, στη Νέα Αγορά, συνεχίζει να αποτελεί καθημερινά την πιο "φρέσκια" γευστική απόλαυση των κατοίκων και περαστικών της περιοχής. Η ημέρα μας ξεκινά στις 6 το πρωί όπου ο πιο ποιοτικός καφές συνδυάζεται με τις ζεστές σφολιάτες και τα αφράτα κρουασάν. 
Τα ράφια γεμίζουν με μεγάλη ποικιλία κλασσικών και ειδικών ψωμιών, ενώ η μυρωδιά του φρέσκου τσουρεκιού ξύπνα τις αισθήσεις κάθε μικρού και μεγάλου επισκέπτη. Το ταξίδι στη γεύση συνεχίζεται με τα πιο χορταστικά sandwich, φτιαγμένα με φρεσκοκομμένα, αγνά υλικά, συνδυασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν και την πιο απαιτητική επιθυμία σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Απλά ζητήστε το! Οι γλυκές "αμαρτίες" παίρνουν τη θέση τους και σας καλούν να τις απολαύσετε με ένα ζεστό αρωματικό τσάι ή μια λαχταριστή σοκολάτα με γεύση φουντούκι στο cafe
 του καταστήματός μας μέχρι τις 10 το βράδυ.
Τα τελευταία 2 χρόνια, στο Απολλώνιο Ψυχικού, ακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου Bakery, έχουμε εμπλουτίσει τις Catering υπηρεσίες μας, καλύπτοντας κάθε σας εκδήλωση, με υψηλή ποιότητα προϊόντων, άψογη παρουσίαση και επαγγελματικό service.

Share:
© ΠΑΜΕ ΨΥΧΙΚΟ | All rights reserved.
Σχεδιασμος και διαχειριση Willpower Media Ltd